gegevens-overdracht-travelcontrol

Voorkom boetes met TravelControl!

Een sluitende kilometerregistratie is erg van belang voor uw onderneming. U wilt immers inzicht in de privé en zakelijke kilometers die uw medewerker maakt. Daarnaast is de Belastingdienst strenger gaan controleren op kilometerregistratie en kunt u flinke boetes (zo’n € 5000,-) krijgen, als daar iets niet aan klopt! Neem dus geen enkel risico! Het volautomatisch systeem van TravelControl is betrouwbaar, veilig en garandeert een sluitende kilometerregistratie.

De voordelen van kilometerregistratie

Auto’s van de zaak (of dat nu een personenauto is of een grote bedrijfswagen) worden dagelijks ingezet voor zakelijke doeleinden. Daarnaast worden er ook privé kilometers mee gereden. Voor dit laatste wordt bijtelling berekend, dit is het ingehouden bedrag op het salaris van uw medewerker.

De bijtelling wordt niet vastgesteld op het aantal privé kilometers, dat heeft geen enkele invloed op de hoogte van de bijtelling. Maar als werkgever is het wel belangrijk om hier onderscheid in te maken, zodat u – indien nodig – gereden kilometers kunt doorbelasten aan de klant of aan de werknemer. Bovendien heeft u met een goede kilometerregistratie een sluitende administratie en komt u niet voor verrassingen of onnodige boetes te staan!

Ook is het belangrijk om te weten dat wanneer er minder dan 500 kilometer voor privé doeleinden is gereden, de medewerker geen bijtelling hoeft te betalen. Aan de hand van een sluitende kilometerregistratie, waarin een specificatie van hoeveel kilometers er privé en zakelijk is afgelegd, kan dit worden aangetoond.

Benieuwd welk product van TravelControl het beste voor uw organisatie werkt? Neem vrijblijvend contact met ons op! Bel naar 088 – 1301 400 of stuur een mail.