TravelControl rittenregistratie

Zo’n 1,2 miljoen auto’s rijden in Nederland die (gedeeltelijk) zakelijk worden gebruikt. We zien steeds vaker dat bedrijven, maar ook zzp’ers, gebruik maken van automatische rittenregistratie. Logisch ook, want hierdoor is het niet langer nodig om kilometerregistratie handmatig bij te houden. Ritregistratie toont aan dat uw auto minder dan 500 kilometer per jaar privé gebruikt wordt, waardoor u geen bijtelling hierover hoeft te betalen. TravelControl ontzorgt u volledig in de ritregistratie.

Sluitende rittenregistratie

Naast bovengenoemd voordeel, is het noodzakelijk dat u een sluitende rittenregistratie moeten kunnen overleggen aan de Belastingdienst. Wanneer u nog steeds handmatig uw kilometerregistratie bijhoudt, kost dit ontzettend veel tijd en bovendien vraagt het om een nauwkeurige administratie. Door gebruik te maken van het systeem van TravelControl bespaart u tijd en dus geld. Daarnaast hoeft u niet wakker te liggen of uw ritregistratie wel klopt, want daarin kunt u volledig op TravelControl vertrouwen.

De zekerheid van TravelControl

Dankzij onze automatische rittenregistratie hoeft u niet meer alle ritten afzonderlijk bij te houden in uw administratie. TravelControl houdt dit automatisch bij op basis van een slim systeem.

  • Uw gegevens zijn VEILIG. Geen data op een vreemde server.
  • De software en data zijn uw eigendom en staan uitsluitend op uw eigen computer of server.
  • Concurrentie-gevoelige gegevens zijn veilig.
  • Privacy gewaarborgd. TravelControl voldoet aan alle eisen voor de privacy wetgeving.
  • Gecertificeerde kilometerregistratie die voldoet aan de eisen van de Belastingdienst.
  • Diverse Ministeries van Financiën, waaronder die van Duitsland en Nederland, hebben TravelControl zelf in gebruik voor hun eigen wagenparken. Douane voertuigen en voertuigen van andere dienstgroepen zijn voorzien van TravelControl.
  • Voor zowel fiscale- als managementdoeleinden.

Wilt u ook de zekerheid van TravelControl ervaren? Neem contact met ons op of bel 088 – 1301 400.