odo-meter-travelcontrol

Eigenschappen van TravelControl

TravelControl Benelux levert het gecertificeerde ‎kilometerregistratie-systeem voor bedrijven en de overheid. Dit volautomatische fleetmanagementsysteem en ritregistratie werkt zonder internet en voldoet aan alle eisen van de privacy wetgeving. Maar naast dat TravelControl uw kilometerregistratie automatisch bijhoudt, heeft het systeem (product GSM) nog meer handige eigenschappen:

• Real time positie van het voertuig met statusmelding op uw beeldscherm (contact aan, alarmknop aan, contacten voor laadklep, zwaailicht etc. aan of uit)

• Op afstand kan de startblokkering worden aangezet, waardoor na afzetten van het voertuig deze niet meer start.

• Op afstand kan een functie in het voertuig worden bediend, bijvoorbeeld alarmlichten aan of uit.

• Op afstand kunnen vier contacten worden gelezen: bijvoorbeeld stoelsensoren bij taxi’s, zodat men kan zien welke plaatsen zijn bezet.

• Bij servicebedrijven is het belangrijk te weten wanneer ze bij een klant zijn aangekomen. De volgende rit kan dan weer worden gepland. Via de TravelControl Software wordt een instructie SMS aan de gekoppelde mobiele telefoon gestuurd die de ontvanger MOET bevestigen.

Wilt u meer informatie over de eigenschappen van TravelControl? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 088 1301 400.